Medya

Yemek tarifleri ile ilgili program ve yarışmalar

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finali - Bu hafta kim kazandı?

Fox Tv kanalında ekranlara gelen öğleden sonra kuşağında en çok izlenen programalardan biri olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın final gü..
Devamı >>

2 Haziran Zuhal Topal'la Sofrada

Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın ikinci günü yarışmacısı ekranlarda olacak. Programın 412. Bölümünde ekrana gelecek gelin ve kayınvalideyi ..
Devamı >>

1 Mart Zuhal Topal'la Sofrada

Fox TV'nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada 1 Mart Pazartesi programı ile yeni haftaya merhaba diyor. Hafta içi hergün saat 16:00'da ba..
Devamı >>

25-29 Kasım Zuhal Topalla Sofrada

Zuhal Topal'ın sunmakta olduğu Zuhal Topal'la Sofrada programının birbirinden renkli  yepyeni yarışmacılarıyla karşınızda. Bu hafta bizi neler bekliyo..
Devamı >>

25-29 Kasım Seda Sayan ile Yemekteyiz

Daha önceleri Onur Büyüktopçuoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı yemekteyiz programı artık Seda Sayan ile yemekteyiz olarak isim değiştirmiş ve artık yoluna..
Devamı >>

25 Kasım 2019 Zuhal Topal'la Sofrada

25 Kasım Zuhal Topal'la sofrada yarışmacısı olan  gelin Selen Kılıçarslan,  kayınvalide Arife Kılıçarslan. Selen 26 yaşında 6 yıllık evli iki çocuk an..
Devamı >>

25 Kasım Seda Sayan İle Yemekteyiz

Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programında haftanın ilk yarışmacısı Ayfer İlhani. Ayfer İlhani 28 yaşında 2 çocuk annesi ev hanımı yarı..
Devamı >>

25 Kasım Masterchef Kaptanlık Yarışmasını Kim Kazandı?

Geçen haftaki masterchef eleme gecesinde beklenmedik bir yarışmacının elenmesi ile masterchefte sonlara doğru giderken yarışma iyice kızışma noktasına..
Devamı >>

Daha Fazla